Jókívánság 2014

2013-12-19 16:35:19

A Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesülete legalább egy picit jobb és sikeresebb 2014-es esztendőt kíván mindenkinek, mint amilyen az előző volt.

Nekünk sok már nem kell, mi már kevéssel is beérjük!                                      
Annyiszor éltünk már meg rosszabb esztendőt mint az előző, hogy nekünk már az is ajándék, ha rosszabb nem lesz! Ehhez persze kell a vállalkozóra annyira jellemző, a már-már gyermekdednek mondható optimizmus, ami eddig is talpon tudott minket tartani, s a soron következő esztendőben talán előre is visz!                                                      

Kivitelezőként azonban ne feledje a Tisztelt Olvasó, hogy ha az Ön talpon maradásához és sikeréhez már csak egy dolog hiányzik, ami nem más mint a törvényes faházépítés, vagy bármilyen könnyűszerkezetes házépítés, ezt mi tudjuk biztosítani. Mert ha az Ön vállalkozása köztünk van, az ÉME (Építőipari Műszaki Engedély), ETA (Európai Műszaki Engedély), Megfelelőségi Tanúsítvány, s a jogszerű Teljesítmény Nyilatkozat kiállításának lehetősége egyszerűen az ölébe hullik!
Ez a mi ajándékunk annak, aki ebben szükséget szenved! Fogadja el, keressen minket csatlakozási szándékával 2014-ben!De nem lehet szó nélkül hagyni annak a több százezer családnak a sorsát, kiket kiraboltak ebben az országban. S ez a nemzedékeket megnyomorító, sorsokat egy életre tönkre tevő folyamat ki tudja meddig folyik még. Álszent környezetből persze nincs hiány! Aki tehetne valamit az vonogatja a vállát, s van aki panaszkodik, s bizonygatja, hogy a megduplázódott bevétele és követelés állománya milyen nagy csapás is a számára.

Igen, ők a „deviza hitelesek”.

Tisztelt Vergődő Családok, Tönkrement Házasságok, és Mélyen Tisztelt Megnyomorított Jövő nemzedék!
Én nem tudok mást adni, csak az őszinte együttérzést. Nekünk sem könnyű, de hol van a mi bajunk az Önökéhez?

Hársasi Tibor
Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesülete
elnök