Üzenet Erdélybe!

2010-01-24 10:49:19

Tisztelt Kivitelező!

A Magyarországon érvényes jogszabályok, törvények értelmében nem építhet könynyűszerkezetes házat (rönkház, gerendaház és egyéb fa-és fémvázas épület) az a vállalkozó, vállalkozás, ki nem rendelkezik az Európai Unióban, vagy Magyarországon akkreditált intézet által bevizsgálta fenti épületeknél használt szerkezetekkel! Hazánkban ezeket a vizsgálatokat kizárólag az ÉMI kft. végzi, s Építőipari Műszaki  Engedély (ÉME) néven adja ki az azt megrendelő vállalkozás nevére. Ennek hiányában az Építtető nem juthat banki hitelhez, továbbá ha ilyen módon mégis felépült az épület, az illetékes Hatóság nem ad használatbavételi engedélyt az ingatlanra.


Az ÉME az azt megrendelő cég, vagy vállalkozó tulajdona, azt más vállalkozás sajátjaként nem használhatja! Ennek ellenére rendszeresek a visszaélések (hamisítás, csalás), aminek a  szenvedő alanya (a felszívódó, eltűnő vállalkozások miatt!)  általában az Építtető.


Szervezetünk ezen kíván változtatni azzal, hogy határon átnyúló együttműködést ajánl a hazánkban oly kedvelt és nagyrabecsült tisztességesen dolgozni akaró erdélyi, székelyföldi vállalkozók számára.

Nem munkát kínálunk, hanem lehetőséget!

Ne kényszerüljön Ön arra, ha elnyeri egy magyarországi Építtető  bizalmát, hogy félre vezesse, kárt okozzon neki azzal, hogy nem rendelkezik ÉME-vel! Szolgáljuk ki  a  Megrendelőt úgy, hogy az mindenkinek az előnyére váljon,  s ne essen csorba a faházépítők tisztességén, bármely országba vetette őket a sors!

Velünk nem kell pironkodnia, Megrendelőjét megtévesztenie, a mi felügyeletünk alatt a szervezetünk  által alapított vállalkozás alvállalkozójaként becsülettel,  a törvényeket betartva végezheti dolgát úgy, hogy a legjobbak között tudhatja magát!

Az együttműködés részletei kidolgozás alatt vannak. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, küldje el cége, vállalkozása rövid bemutatkozó anyagát, s várja jelentkezésünket.

Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesülete
Hódmezővásárhely, 2010.01.20.

Üdvözlettel:
Hársasi Tibor
Elnök