Mire is figyeljen?

2010-02-14 18:19:35

                           Kö.H.E. = Könnyűszerkezetes Házépitők Egyesülete

1./  Minden egyesületi Tag szerepel Tagjegyzékünkön, mely nyilvános, s weblapunkon "Aktuális tagjegyzék" címszó alatt tanulmányozható.

2./  A csoportunk birtokában lévő ÉME (valamint az ahhoz kapcsolódó Megfelelőségi Tanúsítvány) és ETA  (valamint az ahhoz kapcsolódó Európai Termék Teljesítmény Állandósági Tanúsítvány) tulajdonosa nem az Egyesület bármely tagja hanem egy, az általunk létrehozott külön szervezet!

3./  Tehát nem a Tag az A-206/2008 számú ÉME és 13/0433 számú ETA tulajdonosa!

4./  Nem jogosult a fenti ÉME-re ETA-ra hivatkozással faházak falszerkezeteit legyártani az, aki nem rendelkezik az általunk a nevére kiállított sorszámozott, erre vonatkozó igazolással eredeti példányban (vigyázzon, mert hamisítják)!

5./  Az Igazolás mindig tartalmazza az ÉME/ETA tulajdonosa, a Kivitelező (aki nem a tulajdonos!), továbbá az Építtető adatait, a kivitelezés helyszínének pontos megjelölése (cím, hrsz.) mellett!

6./  Csoportunk az A-206/2008 számú ÉME és a 13/0433 számú ETA birtokosa melyek azonban a hozzájuk tartozó Tanúsítványok nélkül nem sokat érnek!

7./  Minden építkezés helyszínén legalább egy alkalommal megjelenik gyártás ellenőrünk, akinek feladata a megfelelő színvonalú és minőségű munka, valamint a jogszerű kivitelezés ellenőrzése az Építtető erre vonatkozó külön kérése nélkül, és számára teljesen díjmentesen! 

8./  Csoportunk azon tagjai, kik jogosultak a fenti ÉME/ETA  alapján dolgozni, a kivitelezés helyszinén mindig elhelyezik a Kö.H.E. logót!

9./  Minden általunk épített épületet díjmentesen, egységes és esztétikus egyedi házszámtáblával jelölünk meg az ország bármely pontján abban az esetben is, ha a Tagunk a kivitelezés során csak részfeladatokat látott el, mivel vállalása nem a kulcsrakész szintig terjedt.

10/. Azon tagjaink, kik jogosultak dokumentumaink alapján szerkezetépítésre, mindig szerepelnek egységes reklámjainkban, hirdetéseinkben, weblapjukon megtalálható a Kö.H.E. logó!

Ha egy vállalkozás ránk hivatkozik, s az itt felsoroltak bármelyikének nem felel meg, Ön kezdhet gyanakodni.  Ebben az esetben kérjen tőlünk információt!!!

Lassan másfél évtizede épülnek jogszerűtlenül a hazai könnyűszerkezetes házak