Mire is figyeljen?

2010-02-14 18:19:35

                           Kö.H.E. = Könnyűszerkezetes Házépitők Egyesülete

1./  Minden egyesületi Tag szerepel Tagjegyzékünkön, mely nyilvános, s weblapunkon "Aktuális tagjegyzék" címszó alatt tanulmányozható.

2./  A csoportunk birtokában lévő ETA, azaz Európai Műszaki Értékelés (valamint az ahhoz kapcsolódó Európai Termék Teljesítmény Állandósági Tanúsítvány) tulajdonosa nem az Egyesület bármely tagja hanem egy, az általunk létrehozott külön szervezet!

3./  Tehát nem a Tag az 13/0433 számú ETA tulajdonosa, azt saját akaratból semmire nem használhatja fel!

4./  Nem jogosult a fenti ETA-ra hivatkozással faházak/könnyűszerkezetes házak falszerkezeteit legyártani az, aki nem rendelkezik az általunk a nevére házanként kiállított sorszámozott, erre vonatkozó igazolással eredeti példányban (vigyázzon, mert hamisítják)!

5./  Az Igazolás mindig tartalmazza az ETA tulajdonosa, a Kivitelező (aki nem a tulajdonos!), továbbá az Építtető adatait, a kivitelezés helyszínének pontos megjelölése (cím, hrsz.) mellett!

6./  Csoportunk a 13/0433 számú ETA birtokosa, mely azonban a hozzájuk tartozó Tanúsítványok nélkül nem sokat ér!

7./  Minden építkezés helyszínén legalább egy alkalommal megjelenik gyártás ellenőrünk, akinek feladata a megfelelő színvonalú és minőségű munka, valamint a jogszerű kivitelezés ellenőrzése az Építtető erre vonatkozó külön kérése nélkül, és számára teljesen díjmentesen! 

8./  Csoportunk azon tagjai, kik jogosultak a fenti ETA  alapján dolgozni, a kivitelezés helyszinén mindig elhelyezik a Kö.H.E. logót!

9./  Minden általunk épített épületet díjmentesen, egységes és esztétikus egyedi házszámtáblával jelölünk meg az ország bármely pontján abban az esetben is, ha a Tagunk a kivitelezés során csak részfeladatokat látott el, mivel vállalása nem a kulcsrakész szintig terjedt.

10/. Azon tagjaink, kik jogosultak dokumentumaink alapján szerkezetépítésre, mindig szerepelnek egységes reklámjainkban, hirdetéseinkben, weblapjukon megtalálható a Kö.H.E. logó!

Ha egy vállalkozás ránk hivatkozik, s az itt felsoroltak bármelyikének nem felel meg, Ön kezdhet gyanakodni.  Ebben az esetben kérjen tőlünk információt!!!

Lassan másfél évtizede épülnek jogszerűtlenül a hazai könnyűszerkezetes házak

 

Könnyűszerkezetes készház négyzetméter (m2) ár

Mik a könnyűszerkezetes házak és mik a készházak?