CSOK és CSOK hitel lehetőségei készházak esetén

2023-04-01 15:07:33

A készház építése során a CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) és a CSOK hitel nagy segítség a gyermekes családok számára. Az új építésű készházak esetében a CSOK és a CSOK hitel természetesen egyaránt igénybe vehető. Egy dologra kell csak figyelni, hogy az a törvények betartásával épüljön fel!
Ezt olvassa el, kattinttson rá: https://kohe.hu/article/273/Le-kell-bontani-a-hazamat

A készházak építése során a CSOK és a CSOK hitel felhasználása nagy előnyökkel járhat a családok számára. Az új építésű készházak a legmodernebb technológiákkal készülnek, és kiváló minőségű anyagokból épülnek fel. Az energiatakarékos kialakítás és a környezetbarát megoldások révén a készházak hosszútávon jelentős költségmegtakarítást jelenthetnek a családok számára. A készházak építése rugalmas és gyors folyamat, így a CSOK segítségével a családok hamarabb be tudnak költözni az új otthonukba, ez akár fél éven belül is lehetséges.

A CSOK hitel kizárólag a 16/2016. (II. 10.) Kormányrendeletben meghatározott Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) igénybevételével együtt nyújtható, gyermeket nevelő, vagy gyermeket vállaló magánszemélyek részére.

 

készház, könnyűszerkezetes ház

www.doboka.hu