Devizahitelesek megsegítése (Ócsa)
2012-02-25 10:53:46

 

Minden magyarországi megyei jogú városának polgármestere hónapokkal ezelőtt megkapta az itt letölthető anyagot. Válasz csak Eger városából érkezett, aminek a lényege: a gazdasági élet működésébe nem szólunk bele.
Ez érdekes válasz!

A megkeresés letölthető itt: Devizahitelesek megsegítése, ajánlkozás

Elolvasom
Beszállítókat keresünk
2010-01-26 16:14:04

Cégcsoportunk, mely alakulásakor egyesületi formában szerveződött, jelenleg 28 olyan gazdasági társaságot foglal magába, melyek elsősorban, de nem kizárólag a könnyűszerkezetes családiház építés területén, mint kivitelezők végzik tevékenységüket. Magyarországon jelenleg a legszélesebb körű minősített építési rendszerrel csoportunk rendelkezik (É.M.É.: A-206/2008), mely engedély megléte a jogszerű kivitelezés alapfeltétele! Az idei év végéig vélelmezhető, hogy taglétszámunk eléri, sőt meg is haladja a 30-at, s 2010 végéig a könnyűszerkezetes házak piacán a második legerősebb csoportként a felépülő könnyűszerkezetes épületek akár 15%-a hozzánk lesz köthető,  mely több száz épületet jelent évente!

Elolvasom
Üzenet Erdélybe!
2010-01-24 10:49:19

A Magyarországon érvényes jogszabályok, törvények értelmében nem építhet könynyűszerkezetes épületet (rönkház és gerendaház, egyéb fa-vagy fémvázas épület) az a vállalkozó, vagy vállalkozás, ki nem rendelkezik az Európai Unióban, vagy Magyarországon akkreditált intézet által bevizsgált (a fenti épületeknél használt) szerkezetekkel. Hazánkban ezeket a vizsgálatokat kizárólag az ÉMI kft. végzi, s Építőipari Műszaki Engedély (ÉME) néven adja ki az azt megrendelő vállalkozás nevére. Ennek hiányában az Építtető nem juthat banki hitelhez, továbbá ha ilyen módon mégis felépült az épület, az illetékes Hatóság nem ad használatbavételi engedélyt az ingatlanra.


Az ÉME az azt megrendelő cég, vagy vállalkozó tulajdona, azt más vállalkozás sajátjaként nem használhatja! Ennek ellenére rendszeresek a visszaélések (hamisítás, csalás), aminek a  szenvedő alanya (a felszívódó, eltűnő vállalkozások miatt!) általában az Építtető.
Szervezetünk ezen kíván változtatni azzal, hogy határon átnyúló együttműködést ajánl a hazánkban oly kedvelt és nagyrabecsült tisztességesen dolgozni akaró erdélyi, székelyföldi vállalkozók számára.

Elolvasom