A készház a sikeres emberek háza

2023-05-02 19:26:41

Az első öt európai ország, ahol a legnagyobb arányban épülnek készházak a családi házak között:

  1.     Svédország
  2.     Norvégia
  3.     Finnország
  4.     Ausztria
  5.     Németország

Sok mindent el lehet mondani ezekről az országokról, egyet viszont biztos, hogy nem, mégpedig azt, hogy ők Európa szegény országai. A készházak nagyon népszerűek ezekben az országokban, mert sokkal gyorsabban és hatékonyabban lehet velük építkezni.

Azért tudni kell, hogy ezekben az országokban a készházak általában nagyon magas minőséget képviselnek, és az alkalmazott építőanyagok is magas minőségűek!

De azt is tudni kell – s ez meglepetést fog okozni az olvasó számára –, hogy szervezetünk tagjai ugyanazokat az anyagokat építik be, mint a fent felsorolt országok vállalkozásai. Rossz hír azonban, hogy mi drágábban tudjuk azokat beszerezni, hiszen a magyar építőipar alapanyagainak 52% -a import. S ha ez így van, az alapárra a közvetítői kereskedői ár és a szállítási költségek rá számítandók!

Mit mondhatunk általánosságban?

  • A készházaknak az előnye, hogy az előre gyártott elemeknek köszönhetően számos személyre szabott lehetőséget kínálnak a tervezés során.
  • A fent felsorolt országokban is a készházaknak általában alacsonyabb az ára, mint a hagyományos építkezéseknek, ami jelentős megtakarítást jelent a Megrendelők számára, s a magas minőség nem szenved csorbát.
  • A készházak sokkal kevesebb építkezési hulladékot termelnek, így környezetbarát, nem mellesleg szomszédbarát megoldásnak is számítanak.
  • A készházaknak az előnye, hogy az építkezés időtartama is rövidül, így a lakók gyorsabban költözhetnek be otthonukba.
  • A készházak általában könnyebben és olcsóbban átalakíthatók és bővíthetők, így a lakók számára nagyobb rugalmasságot biztosítanak.
  • A készházaknak fontos előnye, hogy üzemben készülnek, így nagyobb biztonságot jelentenek a lakók számára, mert az építkezési folyamat sokkal kevésbé sérülékeny a hibákkal és problémákkal szemben.

A fent felsorolt országokban a készházak minősége nagyon magas, így a tervezők és a kivitelezők is magas színvonalon kell, hogy dolgozzanak. De van egy titkunk: mi egyáltalán nem maradunk ebben alul!

Ezt meg kell néznie: Rakd össze magad saját ÉMI engedélyes készházadat!

 

készház, könnyűszerkezetes ház

 

készház, könnyűszerkezetes ház

www.doboka.hu

 

Rakd össze magad saját ÉMI engedélyes készházadat!