Mi segíteni akartunk!

2010-07-10 13:27:33

Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesülete
6800. Hódmezővásárhely, Fári utca 28.
Mail: kohe@invitel.hu
 
Web: www.kohe.hu

 

Tisztelt Polgármester Asszony, és Polgármester Urak!

Én magam Szöllősardó településen születtem,általános iskolai tanulmányaimat a Bódva völgye különböző falvaiban végeztem (szülőfalum, Varbóc, Perkupa, Hídvégardó), de nagyobb testvéreim az akkor központosított szendrői iskolában és kollégiumban tanultak. Edelény, mint a járási székhely, életünk elválaszthatatlan része volt!

Mindezzel csak azért terhelem Önöket, hogy jelezzem érintett vagyok, gyökereim, rokonaim, gyermekkorom köt a régióhoz!

Az árvízzel és azzal kapcsolatban csak a döbbenet jelző jut az eszembe. Segíteni szeretnék, ahogy tudok!

Szervezetünk tagja a több évtizedes nemzetközi tapasztalattal is bíró Habitat for Hungary Magyarország non profit szervezet (HFH International Hungary Szolgáltató Nonprofit Kft), kik tudtuk nélkül az ötletadók ezen levél megírásához.Ők akként segítenek szegény sorsú   rászoruló családokon, hogy a könnyűszerkezetes házak építését csak szakmailag felügyelik, s a leendő tulajdonos, annak rokonai és ismerősei is részt vesznek a munkában. Ennek eredménye a legolcsóbb otthon!

Az Ő tapasztalataikat segítségemmel átvéve, dolgozzuk ezt ki a kárt szenvedettekre!

A csoportunk tudja biztosítani a szakmai felügyeletet, mögöttünk álló szállítóink a szükséges építőanyagokat, tervezőink a régióba illő tipusterveket, sőt bankok is állnak mögöttünk!  S mindez úgy megszervezhető, hogy a végeredmény jelentősen a piaci ár alatt születik meg!

Kérem válaszoljanak, hogy segíthessünk!

Kelt.: 2010. június 17.

Tisztelettel: 
Hársasi Tibor
Kö.H.E. Elnök