Beszállítókat keresünk

2010-01-26 16:14:04

Cégcsoportunk, mely alakulásakor egyesületi formában szerveződött, jelenleg 28 olyan gazdasági társaságot foglal magába, melyek elsősorban, de nem kizárólag a könnyűszerkezetes családiház építés területén, mint kivitelezők végzik tevékenységüket.

Magyarországon jelenleg a legszélesebb körű minősített építési rendszerrel csoportunk rendelkezik (ÉME: A-206/2008), mely engedély megléte a jogszerű kivitelezés alapfeltétele! Az idei év végéig vélelmezhető, hogy taglétszámunk eléri, sőt meg is haladja a 30-at, s 2010 végéig a könnyűszerkezetes házak piacán a második legerősebb csoportként a felépülő könnyűszerkezetes épületek akár 15-20%-a hozzánk lesz köthető,  mely több száz épületet jelent évente!

Ez az építkezési forma bővül Magyarországon!                        

Jelenleg (a 2008-as adatokat alapul véve!) minden tizedik családi ház így épül hazánkban, de a szomszédos Ausztriában minden harmadik, Németországban minden negyedik ezen  technológia valamelyikével (rönkház, gerendaház, egyéb fa- vagy fémvázas épület) készül.

A bővülés kimeríthetetlen és megbízható erőforrása az 5-20%-val alacsonyabb kivitelezési költségek, valamint az alacsonyabb üzemeltetési (fűtési!) költségek.

A piac ezen szegmensének bővülése megállíthatatlan!

Az Egyesület hatékony és jogkövető működésének alapfeltételeit és eszközeit megteremtettük, létrehoztuk az érdekképviseleti -és marketing szervezetünket az Egyesülésünket, továbbá a gazdasági érdekeinket a jövőben egységesen képviselő KÖHE Kereskedelmi és Vállalkozási Kft.-t. A létrehozott gazdasági társaság egyik legfontosabb feladata a kijelölt stratégiai fontosságú, a kivitelezések során használt építőanyagok és egyéb építőipari termékek beszerzése, annak tovább értékesítése alapvetően saját  tagjaink, valamint a csoporton kívüli piaci szereplők, és  természetes személyek felé.

Tagjaink a kijelölt termékeket csak saját vállalkozásunktól (KÖHE Kft.) szerezhetik be!

Készen állunk a válság utáni időszakra, mikor az építőipar újra visszakerül a gazdaságban őt megillető helyre. Versenyhelyzetünk javításának egyik fontos feltétele a megbízható és kiszámítható beszállítói kör kialakítása. Keressük őket, s várjuk ajánlataikat!


Hódmezővásárhely, 2009.nov.24.


Hársasi Tibor elnök