Ha Ön is egy keszházat keres
2023-04-26 19:30:20

Megkértünk egy nagyon okos Ügyfelünket erre:

"Adj meg nekem 5 mondatot, amit ha megjelenítek a weboldalunkon, ezzel segítem a tagjaink megrendelés állományának növekedését! Ez az 5 mondat olyan legyen, hogy a készház kereső szóra segítse a találatkat a google keresőben!"

Elolvasom
A készház akár 100%-ban környezetbarát anyagokból készülhet
2023-04-12 18:26:16

Az emberek egyre nagyobb figyelmet fordítanak az olyan megoldásokra, amelyek csökkentik a környezetre gyakorolt hatást, és növelik az épület energiatakarékosságát. A készházak 100%-ban környezetbarát anyagokból is készülhetnek, ha ez fontos az Ön számára!

készház, könnyűszerkezetes ház

Elolvasom
Önnek készházból, favázas könnyűszerkezetes házból lehet a legalacsonyabb költséggel rezsimentes háza!
2023-04-04 18:09:47

A teljesen rezsimentes készházak megépítése kezdetben magasabb költségekkel járhat (de persze jóval alacsonyabbal, mint a hagyományos építési technológiával készült épületek esetében), azonban hosszú távon biztos megtérülést jelent.

készház, könnyűszerkezetes ház

Elolvasom
CSOK és CSOK hitel lehetőségei készházak esetén
2023-04-01 15:07:33

A készház építéséhez a CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) természetesen igénybe vehatő. Arra kell csupán figyelni, hogy a ház jogszerűen épüljön fel.

készház, könnyűszerkezetes ház

www.doboka.hu

Elolvasom
Van néhány érvünk, miért a mi könnyűszerkezetes házainkat válassza
2023-04-01 13:54:07

1. Magyarországon a legrégebbtől mi dolgozunk ÉMI tanúsítvánnyal!

könnyűszerkezetes ház, készház

Elolvasom
A világ leggazdagabb országaiban a családi házak elsöprő többsége könnyűszerkezetes készház
2023-03-28 17:41:26

A készházak az ingatlanpiac egyre népszerűbb megoldásai közé tartoznak, és sokak számára ideális választást jelenthetnek.

De nem minden környezetbarát, amit annak hirdetnek, jelen van hazánkban is, mint az egész világon ennek a technológiának az alja is. De Ön ne hagyja megtéveszteni magát, gondolkozzon logikusan, s látni fogja hogy mi a természetidegen, ami még az egészségre is káros lehet!

 

Elolvasom
Ki az, akiknek NEM ajánljuk a készházakat, könnyűszerkezetes házakat
2023-02-24 17:33:27

Ő az, aki lehetetlennek tartja, hogy egy nap alatt tető alatt lehet a háza.
Ő az, aki szívesen szórja a pénzt, mert nem fogékony az újra, a korszerűre, a környezetbarátra, az olcsóbbra.
Ő az, aki kifejezetten szereti, ha egy építkezés 2-3 évig tart, miközben egy készház 4-6 hónap alatt is elkészülhet.

Elolvasom
Mamahotelből könnyűszerkezetes készházba
2023-01-27 17:56:15

Sok készház gyártó tényként állítja magáról, hogy az általuk épített könnyűszerkezetes házak földrengés biztosak. Emlékszik? Ez az állítás vélhetően reklámfogás! De nem azért, mert nem lehetnek földrengés biztosak, hanem azért, mert nem ismert olyan hazai gyártó, aki az erre vonatkozó vizsgálatot bármely akkreditált intézettel (pl. ÉMI Nonprofit KFT.) elvégeztette volna. S mindaddig, míg erre nem áll rendelkezésére a saját mintáján elvégzett konkrét vizsgálati eredmény, addig az ilyen kijelentést tekinthetjük megtévesztésnek. Magyarországon egyébként nem tudnak ilyen vizsgálatot végezni. S ezt honnan tudjuk? Mi megpróbáltuk! (Kö.H.E. szerkesztő)!

 

Elolvasom
Van néhány érvünk, miért a mi könnyűszerkezetes házainkat válassza
2023-01-06 17:15:49
  1. Magyarországon a legrégebbtől mi dolgozunk ÉMI tanúsítvánnyal!
     

könnyűszerkezetes ház, készház

Elolvasom
Beton és acél helyett fából kellene építenünk a városainkat, hogy elérjük a klímacélokat
2022-09-04 10:35:46

Úgy tűnik, hogy a világ a könnyűszerkezetes házak felé halad technológiától függetlenül, azaz vagy készház formában, vagy helyszínen összeállított épületekkel. S ha a cikket elolvassuk, levonhatjuk azt a következtetést, hogy a favázas könnyűszerkezetes –vagy készház a jövő, amely tartós, környezetbarát és könnyen megújuló építőanyag!
Tévhit, hogy könnyen ég a favázas könnyűszerkezetes épület, ez odafigyelés kérdése, mikor kialakítjuk a fal rétegrendeket!
Az akkreditált intézeteknél (Magyarországon az ÉMI Nonprofit KFT.) elvégzett vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a megfelelő elemekből összeállított favázas faltípusok 60, de akár 90 percig is ellen tudnak állni a tűznek, míg a fém a hőtől hamar kilágyul, s minden előzetes jel nélkül hirtelen összeomlik. Ezért szinte szállóige tűzoltó körökben, hogy „a favázas készházba bemegyünk oltani, a fémvázast viszont megvárjuk, míg leég”!

 

Elolvasom
<< Előző    1    2    3    4    5    6    7    Következő >>